April 12, 2013

Body Melt (1993)


Revoltător. Repulsiv. Dezgustător. Ne-la-locul-lui. Venind din ţara cangurilor, a lui Crocodile Dundee si Sadistik Exekution, azi facem review unuia dintre cele mai sparte, aiurea si plin de lichide filme pe care le-am văzut. De două ori.

Am căutat pe google ''barf bag''. Va trebui să ne mulţumim cu asta.

''Body Melt'' a.k.a. ''Purple Monkey Dishwasher Gore Show'' se centrează in jurul unui nou drog vândut de o companie farmaceutică într-o suburbie aparent artificială din Australia. Drogul nu se manifestă corespunzător, urmând ca cei ce îl ingerează să se transforme foarte foarte nasol, şi e genul de film care jumătate e doar scene gory si vomit-inducing de alterare a corpului, in moduri gândite din ce in ce mai sick (projectile vomiting, penisuri de nemţi bodybuilderi care bubuie şi figura 1, deşi chiar nu recomand să intraţi pe link. Îmi pare rău în avans, dar cam aşa stă toată greşeala asta de film).

Acum stau şi mă întreb cum ar fi o lume în care ''Body Melt'' nu ar exista. Economia ar fi mai bună, vinilurile s-ar găsi mai uşor şi mai ieftin, si preşedintele ar fi probabil Snake Plissken, totul ar fi mult mai---SHIT am uitat să vorbesc despre jumătatea deloc necesară şi cringing a lui ''Body Melt''. Fără nicio legătură cu filmul, suntem trataţi cu o pereche de puştani care ajung acasă la niste redneci --aparent mutanţi-- din zonă. Casa lor este plină de jeg, rugină şi chestii porno, iar locatarii, la început, se dau prietenoşi într-un mod ciudat, iar apoi pur şi simplu încearcă să-i mănânce pe puştani. Toate scenele sunt filmate pe cât se poate de freakish, la o fermă Australiană slinoasă, în miezul zilei. A, şi omoară un cangur doar ca să-i mănânce nuştiuce glandă care le dă energie sau ceva.

>mfw

Şi nu în ultimul rând, scenele cu esofag. În ''Body Melt'' sunt multe scene cu interiorul esofagului. Multe. Simple as that, camera creindu-şi drum prin esofag. ''The Godfather'', film bun, niciun esofag. Am spus destul.

NSF Rating: un film greu de suportat. Mai bine te uiti la ''Street Trash''.

Bă, da în Australia chiar sunt puţini oameni normali.

No comments:

Post a Comment