February 28, 2013

We are old enough to party.


Bine ați venit în viitor!

NO SUBTITLES FOUND este un blog de recenzii și caterincă cu și despre filme inițiat de către niște frățiori de pe forumul revistei LEVEL. Nu suntem critici profesioniști de filme sau magnați hollywoodieni, ci suntem doar niște cinefili de dormitor cărora le place să trăncănească despre filme.

NO SUBTITLES FOUND a pornit din ideea de a oferi o alternativă la blogurile românești axate pe filme și seriale, bloguri care, de multe ori, sunt pline de exprimări pompoase, atitudini elitiste, recenzii stufoase și bețe înfipte-n cur. Ne dorim ca blogul nostru să fie un loc chill unde să vorbim despre filme într-un mod lejer, mai relaxat, cu pungi de chipsuri și cutii de bere alături. Vrem să evităm cât mai mult emanarea și adulmecarea pofticioasă a propriilor bășini pseudointelectuale.

În mod ideal, NO SUBTITLES FOUND va fi un blog unde veți putea intra să citiți niște articole amuzante și informative nu numai despre ultimele blockbustere de miliarde de dolari, dar și despre filme-cult, sci-fi-uri vechi, horror-uri old-school, torture flicks franțuzești, filme indie cu Michael Cera, reality show-uri oribile și alte chestii asortate. O oală de ciorbă plină cu recomandări interesante/dubioase, în care puteți băga polonicul și să mai scoateți câteva filme de pus în watchlist-ul de pe IMDb.

Vom încerca să fim amuzanți, creativi și interesanți și vom pune imagini din filme, postere și alte chestii, că-i plictisitor să înghiți munți de text pe stomacul gol.

UPDATE 24/3/2013:

- să daţi click pe poze în editor şi să le treceţi pe "original".
- să schimbaţi pozele de dimensiuni prea mici cu altele potrivite.
- să schimbaţi pozele care-s hotlinked (la Quackers am văzut asta, nu m-am uitat şi la restul). Upload and add the pics, nu le linkuiţi direct din Google Images sau de unde or fi.
- să schimbaţi posterele şi alte poze verticale. Vor ocupa prea mult spaţiu din postare. Nu e normal ca o poză să fie cât jumătate de articol sau mai mare.
- să ştergeţi rândurile libere redundante şi respectiv să adăugaţi unde sunt necesare.

Şi dacă tot vă apucaţi să faceţi modificările, actualizaţi şi tagurile după guideline-ul următor:

- să înceapă cu majusculă
- să fie pe cât posibil în română
- să nu fie puse la mişto

Taguri obligatorii:
- anul în care s-a lansat filmul
- deceniul: 1970s, 1980s, etc.
- cel puţin o categorie în care se încadrează filmul: Horror, Comedii, Drame, Scurtmetraje, Animaţii, and so on.
- autorul articolului
- tip articol, dacă e ceva mai special, gen Movie Notes. Pentru regular reviews nu scrieţi nimic.

Pentru alte taguri, use common sense. Dacă e puţin probabl să mai scrie cineva un articol care se încadrează în acea categorie, mai bine fără. Less is more. Nu vă obosiţi să treceţi titlul filmului sau regizorul, dacă sunt prea obscuri.


Urmăriți postul ăsta pentru alte update-uri!

2 comments: