July 10, 2013

MOVIE NOTES: The ABCs of Death


  • 26 de litere, 26 de regizori, 26 de filmulețe horror în două ore. 
  • Fiecare regizor a primit o literă, după care și-a ales un cuvânt care începe cu litera respectivă și a creat  o povestioară despre moarte. 
  • După cum v-ați aștepta, avem de-a face cu o gamă foarte largă de stiluri diferite: avem povești gritty, în culori jegoase, pe stil Saw; avem gorefest-uri oribile; avem o animație și un claymation; avem chestii sexy și subtile; avem chestii grotești și sângeroase; evident, avem și porcării japoneze dubioase. 
  • Doar câteva dintre segmente sunt cu adevărat interesante, majoritatea sunt doar ok, câteva sunt foarte stupide - cel cu furries fiind probabil cel mai stupid dintre toate. 
  • Segmentele reușite sunt D is for Dogfight (o luptă slow-motion între un bărbat și un câine, foarte mișto filmată; no idea how they did that), L is for Libido (cu niște prizonieri forțați să se masturbeze la chestii din ce în ce mai disturbing și cine nu reușește să-și dea drumul e omorât), O is for Orgasm (niște close-ups foarte senzuale cu o tipă dezbrăcată și multe balonașe de săpun), X is for XXL (cu o tipă grasă care decide să scape rapid de greutatea în plus) și Y is for Youngbuck (care are un aer foarte marfă de 80s neon lights, deși e cu un pedofil care își arată scârba la băieței).
  • Porcăriile japoneze notabile sunt F is for Fart (despre două japoneze drăguțe care mor în propriile bășini) și Z is for Zetsumetsu, o parodie foarte fucked up după Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, cu lesbiene dezbrăcate, penisuri enorme de cauciuc, sushi și legume lansate din vagin. Ce?
  • Una peste alta, merită să-ți pierzi două ore cu mizeria asta, măcar ca să vezi ce le mai bese mintea unora cu mai multă imaginație ca noi. Din 26 de filmulețe, sigur o să găsești câteva care să-ți placă. 

No comments:

Post a Comment